RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Крим накрила нова катастрофа: в мережі просять про порятунок

У мережі вказали на нову "сміттєву" катастрофу в окупованому Криму.

Про це написав у Facebook користувач Олександр Горний, публікуючи відповідні фото.

"SOS Феодосія, Крим!!!! Це катастрофа!!! SOS. Народ, я якщо чесно кажучи в шоці від того, що я побачив сьогодні. Величезний сміттєвий полігон в Феодосії. Це проблема і дуже велика, але з кожним днем ситуація мабуть стає просто катастрофічною. Мало того, що він горить і при певному вітрі в місті дихати не можна, так то, що відбувається там останнім часом це за гранню разумного.Мусор летить звідти на всі боки, а зараз на місто. все в окрузі целофані і смітті!!!! Такого я ніколи не бачив, як мінімум останні роки!!!!! В півтора кілометрах про Грімне житловий масив, побудували дитячий сад, будують школу", - написав він.

Блогер зауважив, що кримська влада нічого не роблять для благополуччя жителів півострова, а тільки займаються "дерибаном".

"Замість того, щоб пиляти Крим, нешановні кримські чиновники і депутати, ви б $ yki, подумали про людей і екології. Міністерство екології - це просто треш, яке млять непогано влаштувалося. Проштовхує знову цементний і зерновий термінал, звалища, легалізація незаконних будівництв, за трійка парків, повна дупа в містах з дорогами і багато іншого - це підсумок вашої п'ятирічної роботи. Вас садити треба, а не медалі до п'ятиріччя Кримської весни роздавати", - написав Горний.

Під постом з'явилися коментарі.

"Так в кожному регіоні, я народився в Хакасії, сюди до нас путин на заїмку приїжджає в Зиміну в тайгу, ось там на заїмці і навколо чисто, а по всій республіці так само як і у вас скрізь сміття і звалища", "процес йде повільно але впевнено. Крим загажують невблаганно. Спочатку його загадили паскудними людьми, потім паскудні люди плюндрують природу. Кожен на своєму місці вбиває Крим. Чиновники, поліцаї, чекісти, всякі ополченці і інший набрід. Пропав калабуховський будинок", "Зате Крим наш!", - пишуть користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Росією Криму в місті Армянськ після забрудненого повітря жителі скаржаться на брудну воду з крана.