RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Жорстоке вбивство школярки в Харкові: її "коханий" зробив несподівану заяву

Хлопець, якого підозрюють у вбивстві школярки в Харкові, так і не зізнався в її вбивстві.

Про це повідомляє Місто Х.

"Дівчинка йому сказала, що буде готуватися до підсумкових іспитів і відносин зараз не хоче. Його така відповідь образила, він писав на мобільний, дзвонив, намагався зустрітися. Ніж після злочину кинув в колодязь. Після скоєного подзвонив братові і все розповів. Під час слідства він показав місце події і частково визнав, що вдарив дівчинку ножем, але те, що вбив - не визнає", - розповіли виданню в поліції.

Як передає видання, 5 березня, в Ленінському райсуді пройшло засідання, на якому підозрюваному, 16-річному Івану Новикову обрали запобіжний захід - утримання під вартою.

Перед тим, як вбити дівчинку, хлопець написав у статусі в одній із соцмереж фразу: "Назад дороги немає". Швидше за все, вже тоді, хлопець у своїй голові виношував план розправи. При цьому, батьки дівчинки кажуть, що відносин між хлопцем і дівчиною ніяких не було.

"Він був не більше, ніж товариш. Вона все говорила, щоб він від неї відстав, а він ліз весь час, всіх пацанів від неї відганяв, ревнував до всіх. Вона на пару годин могла вийти погуляти і то у вихідні - у неї ж навчання, тренування, курси ... у той день дочка йшла в магазин - хліба купити і матері крем. Напевно, він її видзвонив. Хотів все під грабіж підставити, все спланував! Його з дочкиними речами зловили і з ножем. Там 10 поранень по тілу і в серці ... Вона тільки крикнути встигла, сусід вийшов, пару раз хріпнула і померла ... "- розповіли вони.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися подробиці, відео з місця НП і фото вбитої школярки в Харкові.