RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

​Хитрий хід Порошенко: в мережі висміяли страшне пророцтво "Ванги" з ДНР

У мережі сміються над "пророцтвом" бойовика НВФ на Донбасі про хід виборів президента України.

Про це написав блогер під ніком Necro Mancer в Twitter.

"Гюрза" викриває хитрий план Порошенко без СМС та реєстрації", - йдеться в повідомленні.

"Я думаю, ближче до виборів президента України все загостриться набагато сильніше. Зараз вони тільки передвиборні ворота відкриють, для того, щоб почали в вибори вкладати гроші ті, які будуть балотуватися в президенти. І після цього буде введено, скоріше за все, військовий стан - при воєнному стані президент не змінюється. А всі ті вкладники, які вкладуть гроші у вибори - прогорять. Пройде два-три місяці і все почне "устаканюватися", але передвиборча гонка буде безглуздою. Гроші будуть втрачені", - "напророкував" бойовик.

Під відео з "прогнозом" з'явилися коментарі користувачів.

"Так це найкращий "політолог" з усіх кого я чув))) А є де-небудь його "пророцтва" коли вибирали кидалу-МММщика?)))", "Почалася весна:( Кожен геополітик буде розповідати про змови, планах. Де ж стільки палат знайти для всіх?", "тіки одягаєш робу опущенця, так відразу стаєш великим аналітиком, геополітикою та вангалітіком", "вумний каптьор", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", українські військовослужбовці на Донбасі ліквідували бойовика незаконного збройного формування (НВФ) Олександра Протоцький на прізвисько "Доктор", який "дружив" з письменником-терористом Захара Прілепіна.