RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Учасника АТО побили до втрати свідомості: подробиці інциденту

У Нововолинську вночі з 2 на 3 березня між 15-річним хлопцем і 40-річним учасником АТО стався конфлікт: чоловік опинився в реанімації.

Про це повідомляє видання "Буг".

В реанімаційне відділення чоловік потрапив з важкими тілесними ушкодженнями. Відразу не було відомо, хто побив чоловіка і як все сталося.

У коментарі журналістам т.в.о.начальника поліції Нововолинського відділення Сергій Галащук розповів, що співробітниками карного розшуку були проведені оперативно-розшукові заходи, оглянуті камери відеоспостереження і встановлено особу другого учасника конфлікту.

Тілесні ушкодження завдав неповнолітній. Він попросив у чоловіка сигарету, який відмовив і почав шарпати 15-річного хлопця. Той в свою чергу побив атошника.

"Чоловік, учасник АТО, посварився зі своєю співмешканкою і йшов від неї. Хлопець попросив закурити, стався конфлікт. Проводитимуться експертизи, яким чином чоловік отримав важкі тілесні ушкодження: у результаті падіння або удару і буде вирішуватися питання щодо кваліфікації злочину та притягнення до відповідальності", - зазначив Галащук.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 15 лютого під Рівним (село Зоря) жорстоко побили і пограбували 22-річного хлопця, який є учасником АТО.