RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Перевідмічав і заблукав: на Донбасі українські бійці захопили бойовика

У суботу, 9 березня, військовослужбовці одного з підрозділів бригади Об'єднаних сил на Сєвєродонецькому напрямку затримали бойовика ЛНР.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

Українські військові помітили чоловіка, який рухався вздовж лісосмуги в напрямку нашої позиції. Підпустивши його ближче і давши можливість спуститися в траншею вони затримали невідомого.

"При затриманому виявилися автомат Калашникова АК-74, військовий квиток "Луганської народної республіки", виданий в місті Алчевську, а також грошові знаки банку Росії, відпускний квиток, довідка про лікування в медичній роті військової частини Л 74347 та інші подібні документи", - сказано в повідомленні.

Як пояснили в штабі ООС, затриманий виявився громадянином України Я., 1976 року народження, уродженцем Миколаєва, про що свідчить виданий в 1992 році в Стаханові паспорт громадянина України.

"Місце реєстрації зрадника України - також місто Стаханов Луганської області. Зараз із затриманим проводяться слідчі дії", - додали українські військові.

У той же час блогер Necro Mancer припустив, що мова йде про бойовика ЛНР Дмитра Яковця.

"Схоже, якийсь член 4 омсбр 2 АК російської окупаційної армії перевідмічав 8 березня і трохи заблукав. Є припущення, що цей потеряшка - громадянин Яковець Дмитро Іванович", написав він у Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", 8 березня ВСУ влаштували бойовикам криваву помсту на Донбасі.