RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Водій маршрутки в Києві жорстоко побив пасажира: фото і подробиці дикої історії

У Києві водій маршрутки сильно побив пасажира, який вимагав у нього здачу.

Про це повідомляється на сторінці "Київ оперативний" в Facebook.

"Хотів би попередити людей через вашу сторінку, щоб були акуратніше в 825 (Київ-Боярка) маршрутці. Справа в тому, що там мене побив водій маршруту за те, що я підняв кіпіш з приводу здачі, яку не отримав. Зараз лежу в обласній клінічній лікарні, корпус №2 "щелепно-лицьове". Стан важкий. Це сталося 7.03.19 близько до 21:30 вечора, коли я повертався з роботи. Будьте обережні, нафіг треба таке здавання", - наводяться в спільноті слова потерпілого.

Також опубліковано фото пасажира і довідки з лікарні.

Видання "Обозреватель" повідомляє, що потерпілий - Роман Недзвецький. Інцидент стався, коли він о 7 годині вечора повертався додому з роботи, сівши в маршрутку в Чабанах.

"Він передав водієві 15 грн, а сам проїзд коштує 13 грн. Але здачу йому так ніхто і не передав. Маршрутка була повною, він був на задньому майданчику. Спочатку він крикнув водієві, що здачу не передали, але відповіді не було. Тоді він пробрався ближче і ще раз сказав, що здачі не дали. На що водій перестрибнув зі свого місця у салон, відчинив двері і виштовхав чоловіка на зупинку у Віті Поштовій. Роман впав і вдарився головою об бордюр. Водій же почав бити його ногами. Потім застрибнув назад і поїхав. Ніхто з пасажирів не заступився", - розповів а дружина Романа Олена.

Після побиття водієм у чоловіка відкрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, перелом щелепи в трьох місцях і зламаний ніс. На 19 березня йому призначено операцію.

"Будуть вставляти сім титанових пластин, сама операція коштує 18 тисяч гривень, це без лікування", - сказала дружина.

У день нападу поліція приїхала до лікарні і взяла заяву у потерпілого. На наступний день близькі Романа поїхали в депо перевізника.

"Говорили з диспетчерами, вони пообіцяли з'ясувати. Але так і не передзвонили. Коли ми з ними зв'язалися, вони сказали: "А хто ж зізнається". І на цьому поки все", - розповіла Олена.

"Зараз поліція встановлює обставини події. Є свідок, який дзвонив на 102 і сказав, що трапилося. Буде проведена судово-медична експертиза, яка встановить, внаслідок чого були отримані такі травми: від падіння, від ударів тощо. Також буде проведене впізнання. Особа водія поки не встановлена, ми шукаємо", - розповіли в поліції.

Раніше в Броварах Київської області водій маршрутки накинувся на дитину-сироту, який хотів проїхати по місту за єдиним квитком.

Як повідомляв "Апостроф", під Івано-Франківськом водій маршртукі на смерть збив пасажирку, яка вийшла з салону.