RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​"Сміливість" з-за спин окупантів: в мережі нагадали про кровожерливість сепаратистів в Криму

У мережі згадали про те, як "сміливо" і підло поводилися проросійськи налаштовані кримчани під час окупації півострову Росією.

Про це написав російський журналіст Evgeny Buntman в Faceook.

"П'ять років тому я в останній раз був в Криму. Дуже добре пам'ятаю, як повернувся і лежав потім обличчям до стінки. Найбільше чомусь травмувала якась безнадійна людська підлість - як активісти з українськими прапорами в кількості 10-15 чоловік стояли у військових частин, а натовп з георгіївськими стрічками, яку надихнула присутність зелених чоловічків, кричала, ображала, загрожувала", - написав він.

Журналіст також згадав, як "сміливо" і зухвало поводилися так звані козаки і беркутівці і як кримчани погрожували "притиснути татар".

"Як ходили господарями життя козаки, беркутівці і інші солдати удачі - пізніше вони будуть катувати і вбивати людей на Донбасі. Як перемовлялися п'яненькі місцеві жителі вечорами, навіть не знижуючи голосу - "ух, ось притиснемо цих татар тепер". Як нестримно радів весь Сімферополь після голосування, ніби всі ці 20 років їм забороняли говорити російською і не давали жити", - підкреслив Бутман.

Як повідомляв "Апостроф", жителі Москви вийшли на поодинокі пікети проти російської анексії Криму.