RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Викрав і скинув з даху: під Миколаєвом сталася страшна НП зі школяркою

У четвер, 21 березня, в Миколаївській області 16-річна школярка впала з даху покинутої будівлі.

Про це повідомляє місцевий ресурс "Новости N".

Інцидент стався в селі Гур'ївка Новоодеського району. Там дівчина впала з даху триповерхового покинутого табору. В результаті інциденту місцева жителька отримала травми тулуба і її госпіталізували.

Відомо, що на даху учениця перебувала разом з однокласницею. Поліцейські вже поспілкувалися з подругою потерпілої дівчини і з її розповіді дізналися, що до закинутого будинку вони прийшли удвох, а потім до дівчат приєднався ще й їх товариш. Підлітки стверджують, що відволіклися і не бачили як дівчинка впала

За даними ресурсу "Новости N", дівчина, яка постраждала, пізніше розповіла про те, що трапилося родичам. Школярка поділилася, що її нібито викрали невідомі і скинули з даху.

Як з'ясувалося в подальшому, цю історію вона вигадала, щоб уникнути сварки з опікуном через прогули в школі, а насправді школярка впала на землю через власну необережність, коли у неї запаморочилося в голові.

Слідчі за даним фактом почали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 128 КК України "Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження" і проводять розслідування всіх обставин події.

Як повідомляв "Апостроф", 31 серпня в Дніпрі 16-річна дівчина і хлопець 18 років наклали на себе руки, вистрибнувши з вікна 8 етажа. За попередньою інформацією, вони вистрибнули з апартаментів торгового центру Міст-Сіті.