RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Криму жінка задавила кота на тротуарі і написала заяву про псування авто

В окупованому Сімферополі жінка-водій задавила кота вуличного музиканта на пішохідній зоні, а потім написала заяву про псування своєї машини,

Про це пишуть російські ЗМІ.

Інцидент стався ввечері 19 березня. Жінка на червоній Toyota наїхала на тварину на пішохідній зоні вулиці Карла Маркса. Рудий кіт по кличці Шурік, який в момент події спав на чохлі з-під гітари, загинув в муках. За словами свідків, тварину не помітити було неможливо.

Водій же, як кажуть очевидці, навіть не зупинила машину. Господар тварини несамовито закричав і вдарив по автомобілю. Жінку водія затримали очевидці, але незабаром вона була відпущена.

Як розповіла співробітник прес-служби поліції Ольга Богославська, в правоохоронні органи було подано відразу кілька заяв з приводу події. При цьому жінка-водій також написала заяву - про псування своєї машини.

Одна з її знайомих стверджує, що автоледі не помітила кота.

"Яку ж маячню роздули з цим котом. Жінка, яка наїхала на кота, моя добра знайома! Це фатальна випадковість! Я особисто знаю, що вона дуже трепетно ставиться до тварин! Того року на трасі Наташа підібрала собаку, яку збила машина і лікувала 3 місяці за свої кошти потім прилаштовують нє! Таких було 4 собаки всього!" - цитують жінку в соцмережах.

Однак свідки кажуть, що жінка наїхала на Шуріка спеціально. Інцидент досі викликає у кримчан гарячі суперечки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше підлітки у Львові викинули кота з висоти дев'ятого поверху і зняли це на відео.