RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

ЗСУ влаштували бойовикам жорстоку помсту за побратима: в окупантів величезні втрати

21 березня бойовики НЗФ на Донбасі вбили українського військовослужбовця і отримали гідну відповідь: трьох окупантів знищено, ще шістьох поранено.

Про це повідомляє ООС.

"21 березня противник сім разів порушив режим припинення вогню, при цьому чотири рази застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, та витратив 40 мін калібрів 120 та 82 мм. Також російсько-окупаційні війська обстрілювали наші позиції з озброєння бойової машини піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстріляв наших захисників:у районі населеного пункту Широкине та поблизу міста Авдіївка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти здійснили п'ять обстрілів наших позицій:у районі населеного пункту Хутір Вільний,поблизу селища Золоте-4, біля населеного пункту Південне, у районі села Кримське та поблизу селища міського типу Станиця Луганська.

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення. На всі обстріли противника Об'єднані сили дали адекватну відповідь, знищивши при цьому трьох та поранивши шістьох окупантів. Також вогнем у відповідь з протитанкового ракетного комплексу знищено військовий автомобіль противника.

Від початку поточної доби противник обстріляв опорний пункт підрозділу Об'єднаних сил у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" у районі населеного пункту Золоте-1 з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілу один наш захисник отримав поранення. Повідомляється, що підрозділ, який був обстріляний, відповів адекватним вогнем. Втрати окупантів уточнюються.

Як повідомляв "Апостроф", російські ЗМІ підтвердили загибель більш ніж одного бойовика в наслідок нещодавнього удару сил ООС по позиціях противника на Донбасі.