RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Зайцева готує атаку: нові деталі справи про смертельну ДТП в Харкові

У вівторок, 26 березня, головна фігурантки смертельної ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олена Зайцева подала апеляцію і змінила адвоката.

Про це розповіла керівник апарату Київського райсуду Наталія Бардіна.

За її словами, тепер цю скаргу повинні передати до Апеляційного суду Харкова. При цьому, з сьогоднішнього дня інтереси Олени Зайцевої представлятиме Юлія Плетньова.

За даними харківської журналістки Тетяни Доцяк, Плетньова - адвокат Кернеса, дочка екс-судді апеляційного суду Плетньова, який відпустив Енгібаряна (Тиграна, винуватця скандальної ДТП в Харкові, який у вівторок, 16 січня, на пішохідному переході в Харкові на смерть збив підлітка).

Нагадаємо, 26 лютого Київський райсуд Харкова ухвалив рішення у справі про смертельну ДТП в Харкові, яка відбулася восени 2017 року. Згідно з рішенням суду, Дронова засудили до 10 років в'язниці, а також три роки без права керування автомобілем. Зайцеву суддя засудив до 10 років в'язниці і також до трьох років заборони на водіння авто.

Як повідомляв "Апостроф", обвинувачена у справі про ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олена Зайцева заявила, що визнає всі інкриміновані пункти порушень ПДР.