RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Трагедія на воді в Кременчуці: фото і подробиці про ще двох знайдених потопельників

У середу, 27 березня, в Кременчуці, Полтавської області, було виявлено тіла ще двох загиблих після перевороту моторного човна на Дніпрі.

Про це повідомляють в прес-службі ДСНС.

Як зазначається, тіло 26-річного Дмитра Липки було виявлено в 70-ти метрах від берега, там же, де раніше знайшли тіло іншого загиблого, Данила Чемериса. Дмитро Липка служив дільничним офіцером Кременчуцької поліції.

"Він був душею компанії. Завжди променистий і усміхнений. Дуже харизматичний. Улюбленець всіх вчителів і однокласниць. Він дуже дбав про маму і завжди намагався вести себе так, щоб не засмучувати її", - пишуть однокласники загиблого.

Пізніше стало також відомо про виявлення тіла 24-річного Сергія Плахтирі. За повідомленнями місцевих ЗМІ, його батько очолював човнову станцію, неподалік від якої сталася трагедія, а після смерті керувати нею почав сам Сергій.

"Сергій, як і Діма, був дуже чуйним, добрим. Разом, вони здатні були в складній ситуації завжди прийти на допомогу. Я завжди знала, що вони хоробрі хлопці. Вони довели це в черговий раз - не залишили Данечку, який не міг плавати . Всі вони були разом до кінця... Таких друзів у наш час практично немає! Дуже боляче і страшно усвідомлювати, що більше ніколи не почуєш їх сміх. Уже не побачиш ці посмішки!", - сказала Валерія Третьяк, яка була другом потонулих хлопців.

Пошуки ще однієї дівчини, яка перебувала на човні, тривають.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 24 березня в Кременчуці, Полтавської області сталася надзвичайна подія на воді з компанією молодих людей: човен, на якому вони плавали, перекинувся. У човні всього перебувало п'ять осіб: три хлопця віком 24-27 років і дві 18-річні дівчини.