RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Невідомі розгромили могилу героя АТО: фото і реакція мережі

У Могилеві-Подільському Вінницької області невідомі розбили пам'ятник, встановлений на могилі бійця АТО з полку "Азов" Владислава Дюсова, більш відомого як Дюшес, який загинув у 2015 році в Широкино.

Про це пишуть в соцмережі його побратими.

"Розбили могилу Дюшесу, загиблого бійця полку" Азов ". Вона, звичайно, буде відбудована і відновлена. Символічно, що через кілька днів після його дня народження, який він уже ніколи не відсвяткує", - пишуть в соцмережі.

Побратими обурені таким вчинком вандалів і кажуть, що "час розсудить, на чиї могили діти будуть нести квіти, а чиї завеет попелом".

Під постом з'явилися розлючені коментарі.

"Люди, запам'ятайте це роблять корінні кацапи, вони апріорі ненавидять Україну. І поки не зробимо як в Прибалтиці нічого не зміниться. Це бидло повинно мати тільки довідку і ні в якому разі паспорта", "Ті, хто це зробив навіть не уявляють яким бумерангом їм повернеться наругу над могилою. можна вірити, а можна і не вірити, але є сила, яка повертає борги сторицею. Тому бережіться, вандали", "Пора валити під@рів. Спіймати хоч одного і просто вбити. нелюди", - в такому дусі коментують користувачі.

Владислав Дюсов, більш відомий серед побратимів як Дюшес, з весни 2015 року служив в окремому загоні спеціального призначення (пізніше полку) "Азов".

30 травня 2015 року Дюсов загинув внаслідок важкого поранення, отриманого в результаті бою під Широкино (Донецька область).

15 вересня 2015 року бійця посмертно нагородили орденом "За мужність" III ступеня.

Як повідомляв "Апостроф", в п'ятницю, 22 березня, в зоні бойових дій на Донбасі сили ООС понесли чергові втрати: загинув боєць Артур Бурлака.