RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Офіцер ЗСУ показав фото березневої "бригади 200" бойовиків на Донбасі

В Об'єднаних силах ідентифікували і опублікували дані і фото ліквідованих за березень бойовиків окупаційних військ на Донбасі. Зокрема, з 56 убитих терористів, 12 були ідентифіковані, знайдені їх профілі в соцмережах та фотографії.

Фото членів НВФ, ліквідованих за місяць, продемонстрував офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан ("Штірліц") у себе в Facebook.

Він уточнив, що дані про втрати противника можуть бути занижені, оскільки лідери бойовиків мають розпорядження від російського керівництва за можливості приховувати втрати.

"Куратори з РФ наказують систематично занижати офіційну кількість загиблих та поранених, в зв’язку з низьким так званим призовом на "військову службу за контрактом" та небажанням в останній час захищати так звані границі республіки", - повідомив офіцер.

Як повідомляв "Апостроф", в понеділок, 1 квітня, бойовики 18 разів порушили "режим тиші", поранивши в ході провокаційного обстрілу трьох українських військовослужбовців. В ході вогню у відповідь два бойовики були вбиті, ще шість бійців противника отримали поранення.