RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Гарно горять: офіцер ЗСУ показав відео потужного удару по бойовиках на Донбасі

Українські військові знову влаштували "шмакі-бум" на Донбасі, знищивши на позиціях бойовиків стратегічно важливу техніку.

Про це в Telegram повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц", опублікувавши відповідне відео.

"Бойова група К-2 54 ОМБр не раз показувала свій професіоналізм і майстерність у знищенні російських окупантів, їх техніки і озброєння. На цей раз під їх гарячі серця і вмілі руки потрапив військовий автомобіль, який здійснював підвіз боєкомплекту", - розповів в подробицях про кадри на відео він.

У ролику з висоти пташиного польоту спочатку можна побачити вантажівку бойовиків, а вже через кілька секунд місце вибуху з вогненним феєрверком. Незабаром стає зрозумілим, що місце вибуху виявилося саме там, де буквально недавно стояв військовий автомобіль окупантів.

Як повідомляв "Апостроф", у відповідь на обстріл вантажівки з українськими військовими на Донбасі, ЗСУ завдали потужного удару по бойовиках: за попередніми даними, знищено п'ятеро окупантів.

Раніше в мережі з'явилося яскраве відео удару українських військовослужбовців зенітно-ракетним комплексом "Оса" по позиціях бойовиків на Донбасі.