RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Під Києвом дівчата стали жертвами юного "шумахера": фото смертельного ДТП

У селі Піщана Білоцерківського району Київської області 16-річний мешканець сусіднього села Храпачі збив насмерть молодих дівчат.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Загиблі - 18-річна місцева мешканка і 16-річна дівчина з Києва. Трагедія сталася в ніч на 6 квітня.

Автомобіль "Мазда", на якому хлопець збив дівчат, а також тіла загиблих знайшли на околиці села. Ймовірно, дівчата в пізній час поверталися додому дорогою, а юний водій збив їх та втік з місця аварії. Від отриманих травм дівчата загинули на місці.

"Під час розслідування стало відомо, що напередодні 16-річний хлопець, житель села Храпачі Білоцерківського району, взяв без дозволу ключі від автомобіля "Мазда", який належить його батькам, та виїхав в нічний час", - заявили в поліції.

Відкрито справу за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Поліція продовжує пошуки водія.

Як повідомляв "Апостроф", в Броварському районі Київської області на виїзді з села Красилівка водій позашляховика Volkswagen Touareg виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з легковим автомобілем ВАЗ. В "Жигулях" знаходилося 4 людини. Дві жінки загинули на місці, двох чоловіків швидка допомога доставила до реанімації.