RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

ЗСУ зазнали нових втрат, захопивши в полон диверсанта бойовиків

На Донбасі 5 квітня загинуводин боєць ЗСУ і двоє отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба штабу ООС.

Протягом доби противник 17 разів порушив режим припинення вогню, застосував 10 разів озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, і витратив 59 мін калібрів 120 та 82 мм. Також обстріли велись з БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У трьох обстрілах бойовики застосовували снайперів.

Також повідомляється, що 6 квітня близько третьої години ночі затримали другого за останні дві доби диверсанта бойовиків.

Неподалік позицій одного з підрозділів Об'єднаних сил затримано ще одного військовослужбовця 100-ї окремої мотострілецької бригади російсько-окупаційних військ, який мав завдання здійснити диверсію в тилу наших військ, які обороняються на Курахівському напрямку. Диверсантом, який був у цивільному одязі, виявився рядовий 3-го батальйону 100-ї окремої мотострілецької бригади Андрій Б. Військовослужбовці, які виконували бойове завдання, завчасно помітили недолугі намагання бойовика обійти наші позиції з флангу", - зазначили у штабі.

Як повідомляв "Апостроф", на Донбасі у початку квітня загинули Яна Червона з позивним "Відьма" та Олександр Мілютін з позивним "Дід".