RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Поліція розкрила резонансне вбивство ювеліра в Києві: перші деталі і фото

Співробітники правоохоронних органів затримали трьох підозрюваних у скоєнні резонансного вбивства в Києві Сергія Кисельова, ювеліра, який фігурував у справі "діамантових" прокурорів.

Про це з посиланням на міністра внутрішніх справ Арсена Авакова повідомляє департамент комунікації МВС.

За його словами, в результаті проведення слідчих дій встановлено, що вбивство було скоєно з корисливих мотивів.

Під час обшуків вилучено два пістолети ПМ, більше 1000 патронів різного калібру і чотири ручні гранати Ф1 і РГД-5, а також твори мистецтва, серед яких імовірно картина Поля Сіньяка "Порт Ла - Рошель".

"Поліція затримала трьох підозрюваних у вбивстві ювеліра Сергія Кисельова. З ними проводяться слідчі дії. Крім цього, серед вилучених у одного з підозрюваних речей виявили кілька картин. Одна з них схожа на картину, яка в минулому році викрадена у Франції з музею в місті Нансі . Це картина 1915 року художника Поля Сіньяка "Порт Ла-Рошель". Її вартість 1,5 мільйона доларів. Поки невідомо, чи є вона оригіналом, буде призначена мистецтвознавча експертиза ", - зазначив Арсен Аваков.

Особи, причетні до скоєння злочину затримано в порядку ст. 208 КПК України. Правоохоронці перевіряють їх на причетність до скоєних інших злочинів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в ГПУ заявили, що вбитий Сергій Кисельов не має відношення до справи прокурорів.