RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

ЗСУ влаштували бойовикам на Донбасі добу смерті: названо великі втрати

За добу суботи, 20 квітня, в зоні дії Операції Об'єднаних сил було ліквідовано четверо бойовиків незаконних збройних формувань.

Про це повідомили в прес-центрі ООС.

Втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає.

Як наголошується, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник дев'ять разів обстріляв позиції українських підрозділів: двічі з мінометів калібрів 120 і 82 мм і станкових протитанкових гранатометів - в районі села Павлопіль; з мінометів калібру 82 мм та озброєння бойових машин піхоти - в районі населеного пункту Опитне; двічі з станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів - у населеного пункту Піски; двічі з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї - поблизу населеного пункту Авдіївка; двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Гнутове.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник з мінометів калібру 120 мм обстріляв позиції Об'єднаних сил у хутора Вільний.

За даними розвідки, четверо окупантів було знищено, ще шість - поранено.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 19 квітня в ході бойових дій на Донбасі була ліквідована член незаконних збройних формувань Лілія Максименко (Егамбердієва).