RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Відома російська актриса стала жертвою групового зґвалтування

Російська актриса театру сатири Олена Яковлєва розповіла, як стала жертвою групового зґвалтування.

Про це повідомляють росЗМІ.

Історія 57-річної актриси була таємницею 30 років. Однак зараз Яковлєва поділилася, як їй вдалося вижити після трагедії і не зійти з розуму від пережитого.

Вона пояснила, що інцидент стався з нею після того, як вона сіла в незнайому машину. Водій і його приятель привезли Олену в незнайомий будинок, де на них чекав третій чоловік. Актриса не розгубилася і почала роздягатися сама, запитавши: "Ну, хто перший?" Після такого вчинку один з ґвалтівників відмовився від задуманого. Однак від знущань і принижень це не врятувало. Головне, вважає актриса, їй вдалося зберегти життя і не померти де-небудь в канаві. Гвалтівники навіть довезли Олену до її будинку. Але актриса була в такому шоці від події, що не запам'ятала номери автомобіля.

Олена Яковлева - дочка відомого артиста Юрія Яковлєва (поручик Ржевський з "Гусарської балади" і Іполит з "Іронії долі"). Однак свою дочку артист кинув ще до народження, оформивши розлучення з її матір'ю після шести років шлюбу. За словами Олени, у батька стався яскравий роман, коли її мати була вагітна.

Як повідомляв "Апостроф", модель Анастасія Рибка звинуватила кремлівського олігарха Олега Дерипаску та віце-прем'єр уряду РФ Сергія Приходька в груповому згвалтуванні на яхті.