RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Мережу шокувала смертельна ДТП з 23-річним лихачем в Херсоні: опубліковані фото

Вночі на четвер, 25 квітня о Херсоні на величезній швидкості в стовп врізалася іномарка BMW, водій внаслідок аварії загинув.

Про це повідомляє відділ комунікацій Національної поліції в Херсонській області.

Так, в поліцію повідомлення про ДТП надійшло близько 1:00 ночі, після цього на місце події прибули слідчі і патрульні.

На місці був виявлений 23-річний водій авто, його затиснуло в салоні. Рятувальники протягом двох годин намагалися його витягти, попутно надаючи допомогу, проте він незабаром помер.

Правоохоронцями встановлено, що водій рухався з небезпечної швидкістю на складній ділянці, в результаті чого не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з електроопорою.

У поліції повідомили, що відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

Користувачі в мережі відзначили безрозсудність водія і висловили співчуття його близьким: "Швидкість була напевно величезна дуже шкода людей, не можна літати по місту", "Бачив вранці наживо, номери все самі про себе сказали ... природний відбір", "Таке відчуття, що тут зібралися все хто не лихачить, не п'є, не курить, та й взагалі німб над головою ... Жах люди так кожен з нас робить так само, питання совісті, мамі просто хочу сказати - тримайтеся, біль не йде , а лише вщухає".

Як повідомляв "Апостроф", 25 квітня на Південному мосту в Києві зіткнулися мікроавтобус Sprinter і Lanos, в результаті ДТП постраждав водій легковика.