RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У Києві поліція зі стріляниною зупинила буйного викрадача авто: фото і відео

Поліція Києва зуміла затримати викрадача авто, після того, як один з правоохоронців сів до нього в машину і застосував табельну зброю.

Про це розповів начальник сектору карного розшуку Шевченківського управління поліції, передає відділ комунікацій ГУНП.

Поліцейські зуміли встановити особу чоловіка, який викрав авто Honda CR-V на вулиці Дмитрівській та проаналізувавши записи камер спостереження, встановили його місцезнаходження.

"Ми знайшли викрадений автомобіль, який вже був на інших номерних знаках. Але коли побачили, що зловмисник сідає в викрадену машину, один з оперативників встиг сісти на пасажирське сидіння, щоб його затримати. Водій не відреагував на законні вимоги міліціонера зупинитися і рушив з місця , а інші співробітники почали переслідувати їх", - розповіли в поліції.

Потім поліцейський зробив кілька пострілів в моторний відсік в викраденому авто, щоб його зупинити, на що викрадач кілька разів його вдарив. Незабаром зловмисник зупинився і його затримали.

Особа затриманого встановлена - це 47-річний киянин, який є підсудним за вчинення аналогічного злочину. У його відношенні відкриті справи по ч. 3 ст. 289, ст. 342, ст. 345 КК України, йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в кінці квітня в Києві уродженець Рівненської області викрав авто і збив дівчину-копа.