RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

На Волині розгорівся скандал через смерть 24-річного хлопця: фото і відео

На Волині розгорівся скандал через смерть молодої людини після місцевої дискотеки.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У місцевих жителів є своя версія події. Зокрема, стало відомо, що померлого звали Микола Кривчук, а його кривдники вже не вперше провокують людей на конфлікти.

"Ця *варина, каторая це зробила, вже не перший раз робить це ... І все сходиться з рук. Як не поб'є в реанімацію, то взагалі приб'є", - коментує в Фейсбуці Вікторія Мельничук, двоюрідна сестра загиблого.

Як повідомляє Волинь24, передбачуваний кривдник Миколи живе неподалік - в сусідньому селищі. За словами місцевих, хлопці, які бачили, що сталося, навряд дадуть свідчення, тому що бояться за своє життя.

"Це місцевий "рішалово", який має людей, з якими може вирішити проблеми", - пише видання.

Крім цього, в редакції видання з'явилася копія лікарського свідоцтва про смерть, в якому вбачається, що смерть наступила в результаті випадків ушкодження з невизначеним наміром. Серед травм у потерпілого діагностували набряк головного мозку і легень, перелом кісток основи черепа, закрита тупа черепно-мозкова травма, крововилив в кору головного мозку. Крім того, в документі зазначено, що травму молодій людині завдали на території села Губин Перший.

Як повідомляв "Апостроф", раніше вибухнув скандал навколо побиття вчителя батьком школяра в Києві.