RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

Всі новини

Під Сумами хлопець по-звірячому розправився з сестрою і її другом: моторошні подробиці і фото

В одному з сіл Сумської області чоловік вбив свою двоюрідну сестру і її друга, а тіла спалив в печі.

Про це повідомив відділ комунікацій обласного ГУНП.

Відзначається, що в четвер, 2 травня, в селі Недригайлів Сумської області, в поліцію звернулася жінка, яка просила розшукати її 36-річного сина. За її словами, він пішов з дому 29 квітня і не повертався.

Поліцейські з'ясували, що його бачили в сусідньому селі з жінкою, яка також зникла.

"Відпрацьовуючи ймовірних осіб, з ким міг контактувати в ці дні зникла людина, в поле зору потрапив двоюрідний брат жінки, з якою розшукуваного бачили односельці. Останній більше місяця назад повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство людини. Але за місцем проживання ми його не знайшли", - розповіли в поліції.

Підозрюваного затримали за межами села, під час обшуку у нього знайшли телефон сестри. Свою причетність до зникнення розшукуваних він визнав через деякий час, заявивши, що вбив їх, а тіла спалив в печі. На місці злочину були виявлені сліди крові і обгорілі останки.

За словами зловмисника, на Великодні свята сестра зі знайомим прийшли до нього в гості, разом випивали, а потім виникла сварка, в ході якої чоловік схопив сокиру і завдав ним кілька ударів гостям. Після цього він закидав дровами тіла померлих і спалив їх.

Поліцією було відкрито кримінальне провадження по п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України. Зловмиснику загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в російському Тамбові місцева жителька вбила свого чоловіка ножем через те, що той заважав їй дивитися політичне шоу про Україну.