RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Дніпрі злодії підірвали перукарню заради банкомату: фото з місця НП

У понеділок вночі, 13 травня, в Дніпрі невідомі підірвали банкомат ПриватБанку, а разом з ним перукарню.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався приблизно о 03:15 за адресою вулиця Передова, 530. У охоронної служби "Безпека-комплекс" спрацювала сигналізація і вони виїхали на місце події. Там охоронці побачили, що невідомі підірвали банкомат, який знаходився на вході в перукарню. Також від вибуху постраждала і сама будівля.

"В результаті вибуху повністю зруйнований коридор перукарні. Як розповіли власники установи, попередньо, не постраждало нічого з техніки або інших речей. Також від вибуху розбилося вікно будівлі. Через інцидент перукарня тимчасово припинить працювати", - йдеться в повідомленні.

Також на місце прибули поліція і вибухотехніки. Відзначають, що вибух був настільки сильним, що двері перукарні відкинуло на протилежну сторону вулиці, а уламки розлетілися по всій дорозі. За попередніми даними, грабіжники підірвали цей банкомат, запустивши трубу з газом, а самі втікли. Всі подробиці події з'ясовують правоохоронці. Відомо, що гроші зловмисникам винести не вдалося.

Як повідомляв "Апостроф", в селі Мала Данилівка Харківської області грабіжники підірвали банкомат і викрали з нього касети з грошима.