RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Бойовикам на Донбасі влаштували "кару небесну": таких втрат давно не було

На окупованих територіях Луганської області група невідомих в ході півгодинної операції знищила 21 одиницю техніки бойовиків.

Про це розповів у себе в Facebook волонтер Юрій Мисягін.

"У Луганській області, в зоні відповідальності 54-ї механізованої бригади, невідома "Третя Сила", провівши швидку операцію, знищила і вивела з ладу 21 одиницю гусеничної і колісної техніки супротивника", - повідомив волонтер.

Він зазначив, що операція була призначена на час "перезмінки" у рядах "народної міліції ЛНР", тому техніку практично ніхто не охороняв.

"Вся колісна і гусенична військова техніка стояла практично скопом в одному місці - саме в цей момент прийшла небесна кара ... невідома "Третя сила" невідомим калібром протягом 35 хвилин по черзі працюючи з різних місць, знищила, пошкодила і вивела з ладу: КАМАЗ, УРАЛ , МТЛБ - 2 шт., МТЛБ з ЗУ - 2 шт., автотранспорт (таблетки, УАЗи) - 15 автомобілів", - зазначив він.

На думку Мисягіна, зазначена операція повинна увійти в історію війни на Донбасі в якості однієї з найуспішніших в рамках оборони України від гібридних підрозділів бойовиків і регулярної російської армії.

"Упевнений, що ця успішна бойова операція увійде в історію війни на Донбасі. І ми з часом дізнаємося всіх, хто її розробив і успішно здійснив", - підкреслив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ВСУ в ході вогню на провокаційний обстріл ліквідували бойовика.