RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

У Криму спалахнула масштабна пожежа в дельфінарії: фото і відео

У суботу, 25 травня, в дельфінарії Севастополя, в окупованому Криму, сталася серйозна пожежа.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За попередньою інформацією, загорівся магазин з сувенірами поруч з виставкою екзотичних тварин. Сувеніри згоріли, тварини цілі.

У внутрішньому дворі дельфінарію, який орендує у міста колишню спортивну базу "Нептун", розташовано сувенірні магазини, кафе і виставка екзотичних тварин. Все це розраховано на туристів, що гуляють по набережній. За попередньою інформацією, близько 7 ранку загорівся один з магазинів. Співробітників в магазинах в цей час не було.

Також ЗМІ повідомляють, що територію дельфінарію разом з майданчиком, де розташовані магазини і кафе, відібрав у колишніх орендарів в 2016 році директор петербурзького цирку, земляк губернатора Дмитра Овсянникова, Сергій Бєляков. Допомогли йому в цьому підлеглі нового градоначальника. Морських тварин - дельфінів, кіта-белуху і морських котиків - колишнім господарям не віддали.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 23 травня на незаконно зведеному Керченському мосту були організовані навчання з ліквідації наслідків масштабної аварії.