RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Зеленський відреагував на скандал із затриманням підлітків в Рівному

У Рівному розгорівся скандал із затриманням підлітків, які взяли участь в імпровізованому мітингу за імпічмент президента Володимира Зеленського.

Про це 25 травня повідомляє UA: Рівне в Facebook.

За даними видання, 20-ти та 16-річна жителі Рівного проводили в центрі міста мітинг несанкціоновано, тобто не подали заздалегідь відповідну заявку.

У свою чергу в поліції заявили, що затримання не було, а відвідування відділення поліції відбулося для складання адмінматеріалів.

"Дівчину і молоду людину не затримували, а запросили до підрозділу для складання матеріалів про адміністративне правопорушення. Ми змушені були реагувати на правопорушення", - заявив начальник Рівненського міськвідділу поліції Василь Зелінський.

На цей скандал не зміг не відреагувати і президент України Володимир Зеленський.

"З'ясував ситуацію нібито про затримання хлопця і дівчини, які влаштували проти мене протест в Рівному. Ніякого затримання не було, але правоохоронці могли діяти м'якше. У поліції проведуть службову перевірку. Закликаю МВС не вживати заходів проти політичних протестувальників, якщо люди не порушують правопорядок. Критики не боюся", - написав глава держави в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше вдова бійця АТО влаштувала одиночний пікет на Банковій.