RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На пішохідному переході в Харкові сталася смертельна ДТП: відео та розповідь очевидців

У Харкові, на Салтівці мотоцикл з пасажиром насмерть збив пішохода на переході, очевидці з місця події розповіли пресі про подробиці.

За словами свідків, водій мотоцикла "Ямаха" рухався на величезній швидкості, а пасажир був без шолома. Імовірно і водій і пасажир - іноземці.

"Їхав мотоцикліст з пасажиром - два араба. На перехресті збили людину, їх поклало на бік, і вони вдарили ось в ту машину. Їх двох забрала швидка - живі, а пішохода - насмерть", - Володимир, свідок ДТП.

Свідки додають, що водій мотоцикла не пригальмував перед пішохідним переходом. Також відзначають, що після зіткнення пішохода ще кілька метрів тягнуло по асфальту, при цьому візуально виглядало так, що загинув він у момент зіткнення. Водіям із зустрічної смуги довелося маневрувати, щоб уникнути зіткнення.

"Це все було протягом однієї секунди. Я їду - назустріч летить мотоцикл. Я вже бачу - летить пластмаса і летить людина. Все, більше нічого я не бачив", - повідомив Олександр, свідок ДТП.

Правоохоронці працюють на місці подій і з'ясовують подробиці зіткнення. Співробітники поліції відзначили пресі, що за подібне правопорушення винуватцям аварії "загрожує від 3 до 8 років за гратами".

Як повідомляв "Апостроф", 26 травня на Набережному шосе в столиці сталася аварія за участю двох мотоциклістів.