RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Переодягненого сина батьки видавали за вбиту дочку: фото і страшні деталі трагедії під Житомиром

В одному з сіл Овруцького району Житомирської області батьки імовірно спалили в печі сво п'ятирічну доньку, в під час перевірок за дівчинку видавали переодягненого сина.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник обласного управління Нацполіціі Владислав Печененко.

"27 травня до поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл Овруцького району батьки могли вбити свою малолітню дитину. Під час перевірки мати намагалась видати сина за зниклу дочку, одягнувши йому дівчачі речі. Швидко розібратись поліцейським допомогла громада села. Люди чітко вказали, що це не Даринка і під тиском цих свідчень – ще одне страшне зізнання… Наразі поліція розпочала кримінальне провадження за фактом убивства малолітньої дитини", - написав він.

Близько року тому активісти вилучили з прийомної сім'ї дівчинку і повернули біологічним батькам, яких через зловживання алкоголем вже позбавляли батьківських прав щодо двох інших дітей.

"Поки прийомні батьки намагались через вищі судові інстанції оскаржити рішення місцевих судів і повернути дитину, 5-річна Даринка безслідно зникла. За трохи більше року її перебування у біологічній родині ні прийомній матері, ні навіть комісіям, які приїжджала для перевірки умов проживання, не вдалося перевідати дівчинку. Батьки просто не відчиняли двері і негайно сповіщали про такі візити горе-активістів... У поліції є всі підстави вважати, що біологічні батьки її вбили. Цинічності та жаху у цій ситуації додає той факт, що тіло мертвої дитини ці нелюди спалили у печі, а рештки винесли. Принаймні, такі свідчення ми наразі перевіряємо", - повідомив глава поліції області.

Зараз батьки дівчинки перебувають під вартою.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованій бойовиками Макіївці Донецької області жінка зарізала чоловіка і доньку. Її син залишився живий, бо встиг втекти.