RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В смертельній ДТП на Сумщині загинув чиновник облради: опубліковано фото

Увечері в неділю, 9 червня, в результаті дорожньої аварії під Тростянцем, Сумської області, загинуло двоє людей: один з них - заступник начальника управління комунальним майном Сумської обласної ради Олексій Сябренко.

Про це з посиланням на відділ комунікації поліції області повідомляє "112 Україна".

В.о. начальника відділу Володимир Крупець розповів, що 9 червня близько 17:30 сталася ДТП біля міста Тростянець (автодорога Н-12 "Суми-Полтава" на 47 км): 41-річний водій не впорався з керуванням свого автомобіля Hyundai Elantra і з'їхав в кювет. На місці загинули водій і 42-річний пасажир, ще один 32-річний пасажир отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували в Тростянецький ЦРЛ.

Прес-секретар Сумської прокуратури Наталія Науменко на своїй сторінці в Facebook повідомила, що загиблий чоловік - це заступник начальника управління комунальним майном Сумської обласної ради Олексій Сябренко.

Ведеться досудове розслідування, кримінальне провадження відкрили за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", число постраждалих в ДТП за участю п'яти автомобілів під Львовом зросло до 16 осіб.