RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

​Європейська країна виступила за важливе рішення щодо санкцій проти Росії

Міністр закордонних справ Естонії Урмас Рейнсалу виступив за продовження економічних санкцій проти Росії.

Про це повідомляє "Європейська правда".

На зустрічі глав МЗС країн ЄС в Люксембурзі в понеділок Рейнсалу намір підкреслити як необхідність тісної євроатлантичної співпраці для безпеки Європи, так і солідарність в політиці щодо Росії

"Після окупації Криму Європейський союз був одним з найважливіших прихильників підтримки суверенітету і територіальної цілісності України. Санкції як і раніше є одним з найбільш ефективних засобів реагування на грубе порушення міжнародного права, і ми повинні дотримуватися єдиної лінії продовжувати їх до тих пір, поки Росія не зробить конкретні кроки щодо виконання Мінських домовленостей і деескалації, - підкреслив Рейнсалу. - У цьому контексті Естонія звертає велику увагу на трансатлантичний єдність і підвищення ефективності співпраці НАТО і ЄС ".

За словами Рейнсалу, для Естонії важливо, щоб єдина зовнішня політика ЄС формувалася в рівній мірі усіма союзними державами.

Як повідомляв "Апостроф" 5 червня постійні представники країн Євросоюзу схвалили продовження санкцій проти Росії за незаконну анексію Кримського півострова.