RU  UA  EN

Вівторок, 25 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

У Польщі стався незвичайний інцидент з радянським танком: фото і вдіео

У Польщі п'яний чоловік прокотився по центру міста на радянському танку.

Про це повідомляє видання "Комсомольская правда".

Інцидент стався в місті Паєнчно, Лодзьке воєводство. Чоловік в стані алкогольного сп'яніння проїхав на танку Т-55. Очевидці, які помітили дивне видовище звернулися в поліцію.

"Патруль, який прибув на місце, виявив радянський танк, а поруч з ним чоловіка, який, як виявилося згодом, їхав в ньому в якості пасажира", - додав представник поліції.

За даними Telegram-каналу "U_news: Бурхливий світ", на бойовій машині пересувалися п'яні поляки. З'ясувалося, що танк перевозили на спеціальному причепі, але він зламався.

"Бойову машину зняли з причепа. Нетверезий власник танка вирішив покататися по вулицях міста і взяв на борт пасажирів", - розповів представник поліції.

Чоловікові загрожує до восьми років в'язниці, якщо йому пред'являть звинувачення в "створенні небезпечної ситуації", або два роки ув'язнення за водіння в нетверезому вигляді.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії, під Санкт-Петербургом на 61-му бронетанковому заводі були проведені випробувальні стрільби з відремонтованого танка за допомогою поліна і води.