RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Приїхав з Росії: фото і подробиці про підозрюваного у вбивстві дівчинки під Одесою

Стали відомі нові подробиці жахливої трагедії в селі Іванівка Одеської області, де знайшли тіло 11-річної Дарини Лук'яненко.

Як повідомив у коментарі "Обозревателю" заступник голови Нацполиции В'ячеслав Аброськін, вірогідним підозрюваним у вбивстві дівчинки є місцевий 22-річний молодий чоловік, якого вже затримали. Він уже зізнався у злочині.

"Хлопець не вчиться і не працює. Всі дні проводить за комп'ютером, іноді допомагає батькам, які працюють на ринку в Іванівці", – розповів Аброськін.

За словами затриманого, він спочатку душив 11-річну дівчинку в коридорі, після чого роздягнув і кинув тіло у вигрібну яму, а речі облив бензином та спалив.

"Встановити злочинця вдалося тільки після збору всієї необхідної інформації, яка дозволила посекундно відновити рух дівчинки від ринку у напрямку до школи. За ці дні була виконана колосальна робота, по крупицях збирали інформацію", - додав поліцейський.

В коментарях люди відзначають, що підозрюваний хлопець жив недалеко від загиблої і приїхав з Росії.

Як раніше повідомляв "Апостроф", у батьків 11-річної Дарини Лук'яненко неодноразово судимий чоловік вимагав 10 тисяч доларів, нібито за її звільнення.