RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Українські туристи потрапили в "пекельну" НП в аеропорту Барселони: подробиці, фото і відео

У Барселоні близько 170 пасажирів рейсу Барселона - Харків (номер SPQ 748, належить українській авіакомпанії SkyUp) другу добу залишаються "на сумках" в аеропорту.

Як розповів "Апострофу" один з пасажирів, рейс повинен був відправитися в Україну в 22:00 19 червня, а в аеропорт вони прибули в 16:00. Однак станом на 17:00 20 червня люди так і не знають, коли їм подадуть літак.

"Є люди, які залежать від медикаментів, а медикаменти перебували в багажі, який був зданий. Його не видавали до 16:00 сьогоднішнього дня, люди самі ходили по аптекам. Сьогодні одній жінці видали ліки, я їй ледве вибив", - розповів пасажир Вадим.

Серед пасажирів є люди, які зверталися за медичною допомогою, а також чимало дітей.

Є серед пасажирів й іноземці. Співрозмовник "Апострофа" розповів, що рейсом в Україну летить журналіст з Парижа.

Співрозмовник зазначає, що їм постійно надають лише деякі деталі, а про причини затримки рейсу не говорять. Люди пов'язують це з тим, що нещодавно суд призупинив ліцензію SkyUp. У свою чергу працівники аеропорту запевняють, що у літака є технічні несправності, але за добу їх не спромоглися усунути.

Ночувати пасажирів рейсу відправили в найближчий готель, хоча розмістили їх на ночівлю лише в 4:00. Більш того, вже об 11:00 людей попросили повернутися в аеропорт.

Водночас співробітники аеропорту пропонують людям купувати квитки за свій рахунок. Вартість кожного з них - 11 тисяч гривень. Є ті, хто не витримав напруги і купив квиток.

"Просимо про допомогу! Немає ніякої інформації, нас просто кинули тут. Потрібен розголос", - кажуть очікуючі з натовпу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що українцям готує новий курортний сезон/