RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Києві банда грабіжників потрапила в ДТП під час втечі з великою сумою: фото і відео

Співробітники поліції Києва затримали трьох членів злочинної групи, які намагались вкрасти пакунок із грошима сумою 300 тисяч гривень біля одного з торгових центрів столиці.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУНП у Києві.

Під час спроби крадіжки до авто 60-річного киянина підбіг незнайомець та через відкрите переднє пасажирське вікно вихопив пакет з грошима. Поруч зловмисника вже чекав автомобіль зі спільниками, але вони не встигли втекти – потрапили в аварію.

На місце скоєння злочину виїхали детективи міського управління поліції, які задокументували подію та провели першочергові слідчі дії.

"Детективи опитали потерпілого, затриманих та свідків події, опрацювали відео з камер спостереження, провели невідкладний обшук іномарки зловмисників, вилучили речові докази та направили їх на експертизу. Встановлено, що вік фігурантів – від 29-ти до 48-ми років, вони є громадянами іншої держави. Відомо, що за жертвою підозрювані слідкували та очікували сприятливого моменту для скоєння злочину", - розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру у вчиненні правопорушення по ч. 4 ст. 186 (грабіж, вчинений у великих розмірах) КК України. Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві в кафе на вулиці Лютеранській обікрали співробітника посольства Австрії в Україні.