RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Вінниці після страшного інциденту помер ветеран АТО: фото і деталі історії

У середу, 26 червня, близько шостої ранку в селі Іллінці Вінницької області помер 37-річний учасник АТО Максим Сліпенький, який раніше провалився в яму, рятуючи колегу на птахофабриці.

Про це повідомляє видання новин Вінницькій області "33-й канал".

Чоловік перед своєю смертю провів два тижні в комі.

"У той день чоловіки вантажили мертву птаху в фуру, але раптом впала якась запчастина. Один чоловік поліз її виймати, але йому стало погано. Просив допомоги, і першим кинувся Максим. Коли він подавав руку, той втратив свідомість і потягнув його за собою. Живими дістали двох, але у Максима через токсичні речовини сталася зупинка дихання і судоми. 10 хвилин легені й мозок перебували без кисню. Як наслідок - токсична енцефалопатія", - розповіла сестра загиблого Ольга Бурдейна.

За її словами, в цей момент друзі і близькі ветерана АТО вимагають прозорого розслідування інциденту. У поліції повідомили, що кримінальне провадження за фактом вже відкрито.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розповіли історію ветерана АТО, який незважаючи на втрату обох ніг успішно представляє Україну на спортивних змаганнях і веде бізнес.