RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

Всі новини

​Звільнення українців із полону бойовиків ДНР-ЛНР: з'явилися важливі подробиці

Четверо українців, яких в односторонньому порядку збираються звільнити з полону бойовики на Донбасі, повинні прибути сьогодні, 28 червня, о 14:35 до столичного аеропорту "Київ" ("Жуляни").

Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на поінформоване джерело.

Самі звільнені українці поки відмовилися від розгорнутих коментарів журналістам. Але розповіли, що стан їхнього здоров'я задовільний і вони очікують на зустріч зі своїми рідними, які чекають в аеропорту Києва.

"Емоції, звичайно, переповнюють. А чому без коментарів? Ну ви зрозумійте, ми з яких місць сюди прибули, і зараз якщо почати щось говорити, це буде кострубато і некрасиво. А взагалі, якщо в загальному сказати за всіх, ми, звичайно, дуже вдячні всім, хто займався цим питанням, питанням щодо звільнення нас, і займається далі з питання звільнення наших побратимів там, на тому боці. і взагалі питаннями світу в Україні", - розповів звільнений Міхєєв, передає "112 Україна".

Також він зазначив, що дізнався про своє повернення в Україну чотири дні тому (24 червня).

"За себе можу сказати, що це не перша спроба, ну, будемо так би мовити, щодо мене, я за себе говорю, не перша спроба, інші, видно, були невдалі, але спроби були, я це зрозумів, будемо говорити так. А на цей раз - бачите, ну, слава Богу і всім тим, хто за нас молився, хто нас підтримував і хто нас чекає", - додав звільнений Міхєєв.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що скандальний політик Віктор Медведчук "домовився" про звільнення українських військовополонених, одним з яких виявився дезертиром.

Також з'ясувалося, що полонений Максим Горяїнов, про обмін якого нібито домовився з бойовиками Віктор Медведчук, був водієм машини, на якій потрапили в полон семеро українських військовослужбовців.