RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бойовики влаштували чергові провокації на Донбасі: одного бійця ЗСУ поранено

Від початку доби бойовики одинадцять разів порушували режим припинення вогню, в тому числі і з забороненого озброєння, унаслідок обстрілів один боєць ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив два обстріли позицій Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики дев'ять разів обстріляли позиції ЗСУ.

"Унаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - повідомили в ООС.

Як повідомляв "Апостроф", бойовики вкотре вчинили спробу дискредитації підрозділів Об’єднаних сил в очах мирного населення, обстрілявши окуповане село Пікузи Донецької області.