RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Кандидата від партії Зеленського викрили в "подорожах" до Росії за ізраїльським паспортом: документ

У кандидата від партії "Слуга народу" по Харкову Олександра Куницького виявили подвійне громадянство, крім того, він неодноразово їздив у РФ за ізраїльським паспортом, а в 2015 році був депортований з України за порушення прикордонного режиму.

Відповідні заяви і документи опублікував народний депутат України Андрій Денисенко на своїй сторінці в Facebook.

"У 169 виборчому окрузі Харкова від партії "Слуга народу" до Верховної Ради балотується житель Запоріжжя, якийсь Олександр Куницький, чия дивна активність давно потрапила в поле зору громадськості та блогерів. Ця особа, крім українського, має також ізраїльське громадянство, прямо порушує законодавство країни, в найвищий законодавчий орган якої воно балотується", - пише Денисенко.

Свої слова нардеп підтвердив фотографією ізраїльського паспорта кандидата і позначки, зроблені в ньому українськими прикордонниками.

Крім того, Денисенко стверджує, що позначки в паспортах Куницького свідчать про те, що тільки навесні він 8 разів перетинав російсько-український кордон в прикордонному пункті пропуску "Гоптівка" за ізраїльським паспортом і кілька разів з української (номер паспорта FG 495891).

"Погодьтеся, така інтенсивність зв'язків з державою-агресором та ще й з елементами конспірації, не може не насторожувати. Ці факти і можлива співпраця Олександра Куницького з російськими спецслужбами повинні бути перевірені СБУ", - анонсував Денисенко своє звернення в СБУ.

Денисенко стверджує, що в розпал президентських виборів-2019, Куницький зробив 8 переходів російсько-українського кордону через прикордонний перехід Гоптівка в Харківській області.

Крім того, простежується транскордонна активність Куницького і по його українським паспортом номер FG 495891.

Як повідомляв "Апостроф", кандидата в народні депутати України від партії "Слуга народу" Любов Шпак викрили у відвертому плагіаті.