RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

На Волині швидка врізалася у вантажівку: фото з місця страшної смертельної ДТП

У понеділок, 1 липня, поблизу села Оконськ Волинської області зіткнулися автомобіль швидкої медичної допомоги та вантажівка.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Так, аварія трапилася на перехресті доріг, одна людина загинула, троє госпіталізовано.

"ДТП сталася о 13:00. Автомобіль екстреної медичної допомоги Peugeot Boxer під керуванням 42-річного жителя райцентру Маневичі, виїжджаючи на головну дорогу, зіткнувся з вантажівкою Volvo, за кермом якого перебував 27-річний житель міста Сарни Рівненської області", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що загинув 75-річний пасажир швидкої, житель Луцького району. Водія швидкої допомоги, 56-річного фельдшера, а також 42-річну дочку померлого госпіталізували в реанімацію.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Слідчі кваліфікують подію за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Як повідомляв "Апостроф", у ніч на 1 липня в Солом'янському районі столиці п'яний чоловік на Ford з будинком на колесах протаранив автомобіль патрульних.

30 червня в Деснянському районі Києва сталася ДТП за участю двох автомобілів, один з яких перекинувся.

28 червня в Василівському районі Запорізької області в результаті лобового зіткнення Daewoo Sens і Toyota Avensis загинули двоє людей, ще п'ятеро отримали травми.