RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

В Україні стався масштабний збій з пасажирськими літаками: відео та всі подробиці

В аеропорту "Бориспіль" в Києві екстрено приземлився літак авіакомпанії SkyUp, який виконував рейс Шарм-ель-Шейх - Харків.

Про це пишуть "Факти" з посиланням на пасажирів.

"Літак з Шарма, не зміг сісти в Харкові - і екстрено зі швидкими і пожежними приземлився в Борисполі, ніхто не постраждав ... У Києві багаж не видають, кажуть відправлять на автобусах на Харків, коли це буде - невідомо", - розповіли пасажири.

У компанії-перевізнику повідомили, що посадка літака була здійснена з технічних причин. У SkyUp також зазначили, що літак PQ 672 з Катанії (Італія) не вилетів вчасно, оскільки сталася поломка в системі повітряних сигналів.

"У такому випадку літаку заборонено здійснювати польоти. Безпека пасажирів - завжди пріоритет № 1 для нас", - повідомили в авіакомпанії.

1 липня авіаперевізник SkyUp також переніс рейс Анталія - Київ PQ 4414 на 5 годин. 180 туристів з Києва заблоковані в аеропорту турецької Анталії.

Прес-служба SkyUp пояснила, що рейс не вилетів вчасно через міри безпеки. Представник компанії запевнив, що пасажирам надали воду і харчування, також був організований трансфер до готелів і поселення на час затримки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше пасажирка борту рейсу SkyUp подала позов до Баришівський суд про заборону польотів авіакомпанії в Україні, але незабаром його відкликала.