RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

​В Україні зловили педофіла, який "працював" на курортах: фото з архіву підозрюваного

Кіберполіція затримала педофіла, який здійснював розпусні дії відносно маленьких дітей в курортному селищі.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Як з'ясувалося, 53-річний іноземець орудував в Одеській області. Він спокушав дівчат у віці від 5 до 9 років, які приїжджали на відпочинок з батьками. Зловмисник фіксував дії сексуального характеру з дітьми на фото і відео. Далі він розміщував отриманий контент на закритих форумах в DarkNet.

"Під час моніторингу мережі, працівники кіберполіції виявили на закритих форумах відео порнографічного характеру за участю малолітньої дівчинки. Надалі виявилося, що на відео була 7-річна дитина, а контент був створений на території Одеської області. Під час оперативних заходів поліцейські встановили 53- річного іноземця, причетного до розбещення дітей і створення дитячої порнографії", - йдеться в повідомленні.

Маючи вид на проживання, людина займалася адмініструванням приватних житлових приміщень в курортних містечках Одеської області. Він займався пошуком можливих гостей, їх поселенням і допомагав по господарству протягом їх перебування на відпочинку. Перевагу надавав сім'ям з дітьми.

Втираючись в довіру до малолітніх дівчаток, зловмисник створював умови, коли він залишався з дитиною наодинці і схиляв її до статевих зносин.

Наразі чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України. В його будинку в Одеській області проведено обшук, звідки вилучено комп'ютерну техніку, на якій розміщувалися файли з дитячою порнографією. На відео, яке було виявлено на його комп'ютері, поліцейські також виявили й інші факти розбещення. Тому зараз правоохоронці встановлюють усіх дітей, які стали його жертвами. Техніку направили на експертизу.

Затриманому оголошено про підозру за статтею 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України. Після проведення всіх експертиз буде вирішено питання про оголошення йому підозри за статтею 156 (Розбещення неповнолітніх) КК України. Підозрюваному загрожує до 10 років ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", в Чернігівській області поліція затримала педофіла-рецидивіста, який їздив по селищах і приставав до маленьких дівчаток під приводом медичного огляду.

Нагадаємо, профільний комітет рекомендував парламенту прийняти законопроект про створення реєстру педофілів.