RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У мережу злили нові дані про зрадників України в Криму: фото

Стали відомі нові дані про українських військових, які в 2014 році сприяли окупації Кримського півострова.

Про це повідомляє портал mil.in.ua.

Так, в мережі написали інформацію про вісьмох кримських зрадників, які перейшли на бік російських окупантів.

  • Юхнов Денис Леонідович. Він народився 12 жовтня 1987 року. До анексії півострова Юхнов навчався і жив в місті Севастополь в Академії військово-морських сил ім. П.С.Нахімова. Далі працював старшим інженером навчальної лабораторії мінно-трального і протичовнового озброєння кафедри ракетно-артилерійського і мінно-торпедного озброєння. Звання - капітан-лейтенант. Адреса: АР Крим, м. Севастополь, вул. Тараса Шевченка, 27 кв. 65.

  • Пенкальский Юрій Вікторович. Він народився 31 серпня 1975 року. До 2014 року служив у військовій частині Криму А2320 (36 окрема бригада берегової оборони ВМС України, село Перевальне). Був начальником служби пожежної безпеки зі званням капітан.

  • Воронюк Євген Юрійович. Народився в селі Крути Одеської області 17 травня 1987 року. До зради був покликаний служити на півострові у військовій частині А2320 в селі Перевальне. Посада: командир відділення радіаційного, хімічного, біологічного розвідки, взвод радіаційного, хімічного, біологічного розвідки. Звання: молодший сержант.

  • Соколов Сергій Олександрович. Народився 30 вересня 1982 року в Криму. Також служив в частині А2320 на своїй батьківщині. Посада: начальник майстерні Відділення зберігання техніки та майна НЗ. Звання: старший сержант.

  • Ткаченко Олександр Миколайович. Народився 1 вересня 1981 року в Криму. Служив до зради у військовій частині А0247 (фрегат "Гетьман Сагайдачний", місто Севастополь). Старшина гідроакустичної команди радіотехнічної бойової частини зі званням - мічман. Адреса: Україна, АР Крим, Сакський район, смт Новоозерне, вул. Десантників, 6, кв. 94.

  • Грицишин Артем Васильович. Народився 4 травня 1992 року в Криму. Він громадянин України, але прийняв громадянство РФ і пішов служити в ЗС Росії. Адреса: АР Крим, Сакський р-н, с. Орехово, вул. Молодіжна 11.

  • Семенюк Артем Сергійович. Народився 6 квітня 1994 року в Криму. Також був громадянином України, однак прийняв громадянство РФ. Семенюк брат бойовика, який воює проти України на Донбасі. Другий його брат - військовослужбовець ВС РФ. Батько Артема активний учасник подій "Кримської весни" і колаборціоністов - отримав медаль "За повернення Криму". Адреса: Україна, Автономна Республіка Крим, Бахчисарайський р-н, м Бахчисарай, вул. Шевченко, 22, кв.7.

  • Семенюк Олексій Сергійович. Народився 5 листопада 1994 року в Криму. Прийняв російське громадянство і пішов служити в ЗС РФ. Брат Артема Семенюка.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували особисті дані зрадників України, які служать бойовикам так званої ДНР.