RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бойовики 16 разів обстріляли ЗСУ на Донбасі: один загиблий, багато поранених

У середу, 10 липня, бойовики 16 разів обстріляли українських військових у зоні проведення Операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі.

Про це йдеться на сторінці ООС в Facebook.

Так, ворог вів вогонь з заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм, а також протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець загинув, троє отримали поранення і двоє - бойове травмування. На обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 10 липня на території Донецької області в районі Гранітного бойовики обстріляли колону Об'єднаних сил, в якій перебував глава Донецької ОДА Павло Кириленко.

Зеленський назвав даний обстріл провокацією і спробою зірвати процес переговорів у Мінську. Незабаром з'явилося фото підбитого на Донбасі авто ЗСУ, в якому загинув військовий.