RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Дивна смерть матері з дітьми на курорті під Херсоном: з'явилися перші результати експертизи

З'явилися перші результати експертизи тіл жінки і її дітей з Херсона, яких знайшли мертвими в орендованій квартирі курортного Скадовська.

Про це повідомляє ресурс Kherson.net.

Експерти провели розтин і не виявили у членів сім'ї травм або поранень, які могли бути смертельними. У дітей виявили садна в області носо-губних складок. Вони відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень, і прямого відношення до загибелі 7-річного і 9-річного хлопчиків не мають. Однак, за даними фахівців, такі садна можуть утворитися, якщо дітям щось примусово вводили в дихальну систему через інгалятор, долаючи їх опір.

Зокрема, судмедексперти не виключають, що діти і їхня матір були отруєні. Токсикологічне дослідження на предмет наявності в їх організмах отрути і визначення її виду може зайняти від двох-трьох тижнів до місяця.

Крім того, в квартирі, де загинула сім'я, не виявили жодних ємностей з-під хімічних речовин або ліків, які можуть використовуватися при самогубстві.

Нагадаємо, 33-річна жінка приїхала з дітьми на відпочинок в Скадовськ і орендувала квартиру по вулиці Мангубінській. Її тіло з поліетиленовим пакетом на голові, який був щільно обмотаний скотчем, виявив колишній чоловік, який приїхав пізніше. Дітей курортниці знайшли на ліжках в іншій кімнаті. Видимих ознак тілесних ушкоджень на них не було.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Запоріжжі сталося жахливе вбивство: чоловік вбив жінку, розчленував її тіло і частини його викинув.