RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Смерть Насті Ковальової в Запоріжжі: що відомо про нареченого, який її підпалив

Стали відомі дані про нареченого Віталія Чайковського, який підпалив свою дівчину Анастасію Ковальову в Запоріжжі.

Про це повідомляє ТСН.

Відзначають, що підозрюваний, родом з Донбасу, раніше не був судимий. Він офіційно безробітний, розлучений і має від першого шлюбу дитини.

Чоловік був щедрий: дарував нареченій дорогі речі, квіти і коштовності. Гроші на життя, дорогі подарунки і подорожі, за його особистою твердженням, брав у батьків. Втім знайомі подружжя впевнені, що Віталій мав певний неофіційний заробіток в інтернеті, а офіційно не влаштовувався, тому що мав борги за аліменти.

"Він не має ні постійного місця проживання, ні постійних легальних доходів в місті Запоріжжя і за його межами. Він не має місцевих соціальних, в тому числі і сімейних зв'язків", - говорить заступник керівника запорізької прокуратури №3 Кирило Швець.

Анастасія та Віталій були знайомі більше року. В соціальних мережах дівчата багато фото з нареченим і зізнань у почуттях. В одному з повідомлень вона написала, що вперше покликав її заміж у другий день знайомства. А через кілька місяців офіційно зробив пропозицію з обручкою і в присутності батьків.

Також чоловік був дуже ревнивим, про що сама дівчина неодноразово писала в соціальних мережах.

"Ніколи не просила подарунки, але при цьому завжди він до копійки на мене все витратить. Ми звичайна сім'я, але він з себе лізе, щоб подарувати золото, айфони, білизна за 2 тис., духи по 4 і багато іншого. Понад рік відносин - і ні тижні без квітів. За весь час максимум 3 дні не бачилися (начебто), а так 24/7. Якщо скандалимо, то підлогу квартири руйнуємо, миримося - друга половина страждає", - так писала Настя в соцмережах в кінці квітня.

Про те, що Віталій дуже ревний, розповідали і подруги загиблої, з якими вона майже не бачилася - він забороняв.

"Настя - моя подруга дитинства, я з нею дуже часто спілкувалася. Коли вона почала з ним зустрічатися, він її постійно ревнував, вона завжди майже вдома сиділа, з дому не могла вийти навіть на каву. Про нього я взагалі майже нічого не знаю. коли з нею зустрічалися, вона говорила, що він дуже хороший і все інше. Не думала, що він на таке здатний, відверто кажучи", - підтвердила подруга Карина.

Нагадаємо, 10 липня від зупинки серця померла Анастасія Ковальова, яку в Запоріжжі підпалив власний наречений.

Як повідомляв "Апостроф", Віталію Чайковському загрожує довічне тюремне ув'язнення.