RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Колишні контрактники Нацгвардії влаштували бійку з поліцією в Миколаєві: фото і відео

У п'ятницю, 12 липня, в Миколаєві двоє п'яних чоловіків влаштували дебош в одному з розважальних закладів, а після прибуття поліцейських влаштували з ними бійку.

Про це повідомляє "Novosti-N".

Як зазначається, екіпаж патрульної поліції виявив двох нетверезих чоловіків, на яких вказали заявники. В ході спілкування з поліцейськими невідомі поводилися зухвало, весь час норовили спровокувати конфлікт. Зрештою, один з них вдарив патрульного ззаду кулаком по голові. Після цього бешкетники були затримані і доставлені в Центральний райвідділ поліції.

Обидва затриманих заявили, що вони є військовослужбовцями-контрактниками військової частини 3039 - полку Національної гвардії, дислокованого в Миколаєві. За інформацією видання, їх слова побічно підтверджуються тією обставиною, що буквально через 20 хвилин після затримання бешкетників до Центрального райвідділу поліції приїхало кілька автомобілів з офіцерами в формі Національної гвардії України.

Травмованого поліцейського довелося доставити в лікарню.

За оновленою інформацією, наданою журналістам черговим по військовій частині 3039 капітаном Сергієм Муравським, обидва затриманих на даний момент не є військовослужбовцями. Вони дійсно раніше проходили військову службу за контрактом у в/ч 3039, однак їх було звільнено близько року тому після закінчення терміну дії контракту. Чому розбишаки представилися військовослужбовцями, поки не ясно.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві сталася аварія за участю автомобілів Volkswagen Jetta з дитиною в салоні і Nissan Patrol, в якому знаходилися чотири військових.