RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Під Миколаєвом авто влетіло в групу школярів на велосипедах: фото і відео

У неділю, 14 липня, на трасі Миколаїв-Снігурівка автомобіль ВАЗ врізався в групу неповнолітніх спортсменів-велосипедистів.

Про це повідомляють "Новости-N".

Група учнів миколаївської ДЮСШ з велоспорту проводила тренувальні заїзди. Спортсмени рухалися по трасі з боку Снігурівка в напрямку Миколаєва.

В районі повороту на село Красне водій автомобіля, який їхав слідом, почав обганяти велосипедистів і при цьому не помітив КамАЗ, що їхав назустріч. Побачивши вантажівку, водій легковика різко повернувся в свою смугу, однак не встиг загальмувати і врізався прямо в групу велосипедистів. Після зіткнення автомобіль злетів у кювет.

В результаті ДТП постраждали шестеро неповнолітніх велосипедистів, всі вони отримали травми різного ступеня тяжкості. Постраждалі були доставлені в обласну дитячу лікарню міста Миколаєва. Всі постраждалі - переважно дівчата у віці від 14 до 17 років. В автомобілі ВАЗ ніхто не постраждав.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві 15 червня водій легковика різко "рвонув" на зелений сигнал світлофора, не помітивши велосипедиста, і збив його.