RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​Під Києвом копи приїхали на виклик і залишилися без авто: подробиці скандалу

У неділю, 14 липня, в Київській області поліцейські, які приїхали на виклик, залишилися без службового автомобіля.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався приблизно о 07:00 у місті Біла Церква на Олександрійському бульварі. На лінію правоохоронців надійшла заява про крадіжку. Коли патрульні прибули на місце, вони приступили до перевірки прилеглої території і нікого не виявили.

Поліцейські повернулися в службове авто, але туди підійшов невідомий і став заважати їм: перешкоджав службовому авто рушити з місця, тримав водійські двері і фіксував все на камеру мобільного телефону. Хуліган не реагував на зауваження і чинив злісну непокору вимогам правоохоронців. Тому патрульні спробували затримати його і доставити у відділення поліції. Поки увага поліції зосередилася на порушнику, інший чоловік, який непомітно підійшов до машини, швидко сів за кермо і поїхав в невідомому напрямку на службовому авто. За 10 хвилин машину знайшли без пошкоджень, зникнення речей і документів з салону не виявили.

Для з'ясування всіх обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група. Слідчі внесли відомості до реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Станом на даний момент, особистість злочинця встановили. Викрадач затриманий і знаходиться у відділенні поліції. Деталі події встановлюються.

Як повідомляв "Апостроф", 11 липня в Ужгороді невідомі обстріляли автомобіль начальника управління захисту економіки Нацполіціі України Андрія Іванківа.

Пізніше правоохоронці оголосили в розшук злочинців, які влаштували розстріл авто.